24 / 7 Εξυπηρέτηση

Νέες πτήσεις από την Σκανδιναβία στα Ιωάννινα

Θετική εικόνα για τους προορισμούς αλλά και του αεροδρομίο, άφησε η επίσκεψη πέντε στελέχων του σκανδιναβικού τουριστικού κολοσσού “Apollo Rejser”, που επισκέφθηκαν τα Ιωάννινα με σκοπό την ένταξη κι άλλων περιοχών στα τουριστικά πακέτα που απευθύνονται κυρίως σε Σκανδιναβούς.

Ο όμιλος της Apollo κατέχει τη μερίδα του λέοντος αναφορικά με τις πτήσεις charter από τρεις χώρες της Σκανδιναβίας, τα τελευταία πέντε έτη.

Στην αποστολή συμμετείχε ο κ. Christofer Roth, Διευθυντής του Τμήματος Εσόδων, ο κ. Erik Haug, Διευθυντής Πωλήσεων, η κα Nina Hornewall, Εμπορική Διευθύντρια, η κα Jamila Assel, Διευθύντρια Καινοτομίας και ο κ. Αντώνης Ζυγούρης, Αντιπρόσωπος Πωλήσεων για την Περιοχή της Ηπείρου και της Λευκάδας.

Κατά της άφιξή τα στελέχη ξεναγήθηκαν στους χώρους του αεροδρομίου από τον Αερολιμενάρχη Βασίλειο Μητσιμάρη και τον Σύμβουλο επί Αεροπορικών Θεμάτων της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων Ευθύμιο Σέρμπη, ενημερώθηκαν σχετικά με την εξέλιξη της επιβατικής κίνησης, των παροχών του αεροδρομίου και συζητήθηκαν πιθανές ανάγκες που πρέπει να καλυφθούν κατά τη νέα σεζόν.

Τα στελέχη της εταιρείας έκαναν λόγο για σημαντική αύξηση του εισερχόμενου επιβατικού κοινού στον Διεθνή Αερολιμένα Ιωαννίνων κατά το 2023 και την ένταξη μιας ακόμη απευθείας πτήσης από σκανδιναβική χώρα, η οποία θα ανακοινωθεί σύντομα.

Στα μέλη – μεταξύ του ενημερωτικού εντύπου και ψηφιακού υλικού του προορισμού – δόθηκαν τοπικά προϊόντα, ως δώρο καλωσορίσματος, ευγενική χορηγία της Ένωσης Ξενοδόχων του Νομού Ιωαννίνων.

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies έτσι ώστε να μπορούμε να παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Συνεχίζοντας να το χρησιμοποιείτε, σημαίνει ότι συμφωνείτε με αυτό.