Η Εταιρεία

International Rent a Car Ioannina

H International Rent a Car ιδρύθηκε το 1988 και είμαστε μία από τις πρώτες Εταιρίες στον χώρο της ενοικίασης αυτοκίνητων στην Ήπειρο.

Η International Rent a Car είναι μια Ελληνική Οικογενειακή Εταιρεία που τα μελή της είναι πάντοτε έτοιμα να σας υποδεχθούν και να σας προσφέρουν γρήγορη και άνετη εξυπηρέτηση .

Στόχος Μας

Βασική μας προτεραιότητα είναι η πλήρης ικανοποίηση σας, καθώς έχουμε συνειδητοποιήσει μέσα από την εμπειρία μας, ότι ένας ικανοποιημένος πελάτης είναι το κλειδί της επιτυχίας.

Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας, προσφέροντάς σας την υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσιών. Αυτή είναι η εγγύηση μας για εσάς και το ευχαριστώ μας για την επιλογή σας.

ενοικίαση αυτοκινήτου Ιωάννινα

Φιλοσοφία Μας

Η International Rent a Car διαθέτει ολοκαίνουργιο και υπερσύγχρονο στόλο διασφαλίζοντας στο μέγιστο την ασφάλεια και άνεσή σας. Προσφέρουμε αυτοκίνητα που καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες σας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, χωρίς κρυφές χρεώσεις.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας, καθώς με την βοήθειά σας προχωράμε με επαγγελματικό προσανατολισμό στις επόμενες γενιές.

Κάντε την κράτηση σας τώρα
Άμεσα και Οικονομικά