Προορισμοί

Σταθμοί Ενοικίασης

Επισκεφθείτε με την ενοικίαση αυτοκινήτου τους πιο γνωστούς και δημοφιλείς προορισμούς της Ηπείρου

Λιμάνι Ηγουμενίτσας

Η International Rent a Car είναι κοντά σας και στην όμορφη πόλη της Ηγουμενίτσας.

ενοικίαση αυτοκινήτου Ιωάννινα
ενοικίαση αυτοκινήτου Ιωάννινα

Κρατικός Αερολιμένας Ιωαννίνων Βασιλεύς Πύρρος

Η International Rent a Car είναι κοντά σας και στην πρωτεύουσα της Ηπείρου στα Ιωάννινα.

Αεροδρόμιο Ακτίου

Η International Rent a Car είναι κοντά σας και στο Αεροδρόμιο Ακτίου.

ενοικίαση αυτοκινήτου Αεροδρόμιο Ακτίου

Προορισμοί

Ιωάννινα

Τα Ιωάννινα, γνωστά και ως Γιάννενα ή Γιάννινα, είναι πόλη της Ηπείρου. Επίσης, αποτελούν την Πρωτεύουσα και μεγαλύτερη πόλη της Περιφέρειας Ηπείρου.
Τα Ιωάννινα είναι 30 – 45 λεπτά μακριά από Ζαγοροχώρια – Τζουμέρκα – Μέτσοβο – Κόνιτσα.

ενοικίαση αυτοκινήτου Ιωάννινα

Τζουμέρκα

Τα Τζουμέρκα είναι ένας τόπος ανεξερεύνητος από τους πολλούς. Έχει θησαυρούς που ακόμη δεν έχουν ανακαλυφθεί και περιμένουν υπομονετικά. Η περιοχή εκτός από τα υπέροχα βουνά, τα επιβλητικά φαράγγια και τους εντυπωσιακούς καταρράκτες διαθέτει και πανέμορφα παραδοσιακά χωριά.
Απέχουν 45 λεπτά από την Πόλη των Ιωαννίνων

Ζαγοροχώρια

Το Ζαγόρι είναι περιοχή στην οροσειρά της Πίνδου, στην Ήπειρο, στη βορειοδυτική Ελλάδα. Στην περιοχή υπάρχουν 46 οικισμοί τα αποκαλούμενα Ζαγοροχώρια, τα οποία είναι διάσπαρτα στους πρόποδες της Πίνδου.
Τα μοναδικά φαράγγια, οι εντυπωσιακές λίμνες, η απαράμιλλη φύση, τα γραφικά χωριά, το φαγητό, η φιλοξενία των ανθρώπων κάνουν την περιοχή του Ζαγορίου να φιγουράρει στους αγαπημένους ορεινούς προορισμούς των Ελλήνων. Ένας προορισμός για όλες τις εποχές σε περιμένει.
Απέχουν από τα Ιωάννινα 30 λεπτά.

ενοικίαση αυτοκινήτου Ιωάννινα

Πάργα

Η Πάργα είναι παραθαλάσσια κωμόπολη που βρίσκεται στο βορειοδυτικό τμήμα του νομού Πρέβεζας της άλλοτε επαρχίας Μαργαριτίου. Είναι κτισμένη αμφιθεατρικά επί του γήλοφου Πεζόβολος σε υψόμετρο 139 μ. και έως τα παράλια του Ιόνιου Πελάγους.
Η Πάργα απέχει περίπου 68 χιλιόμετρα από την Πρέβεζα και 40 χιλιόμετρα από την Ηγουμενίτσα και έχει απέναντι της τα γραφικά νησιά των Παξών και Αντίπαξων.

Σύβοτα

Τα Σύβοτα αποτελούν ένα από τα κυριότερα παραθαλάσσια θέρετρα της Ηπείρου και κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού συγκεντρώνει πλήθος τουριστών τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό. Ο οικισμός είναι χτισμένος σε έναν μικρό κόλπο στον οποίο βρίσκονται διάσπαρτες διάφορες νησίδες, κυριότερες εκ των οποίων είναι ο Άγιος Νικόλαος,το Μαύρο Όρος και το Μουρτεμένο.
Απέχει 25 λεπτά από την πόλη της Ηγουμενίτσας.

ενοικίαση αυτοκινήτου Ηγουμενίτσα

Κάντε την κράτηση σας τώρα
Άμεσα και Οικονομικά